m5e60
m5e60
zdjecia z zeszlego roku
m5e60 jak standardowe wyposazenie plus merino,logic7, navi professional(z ktorej sie nie da korzystac u nas),tv, pdc itd.
chce teraz kupic przedni dolny spojler oraz dyfuzor hartge, co do felg nie wiem czy zostawic takie czy jakis inny wzor ladnych 19 moze 167m , z Hartge dostalem info ze Classic 2 w wersji 19cali(8.5 x 19, 9.5 x 19) waza 102kg, ale to chyba razem z oponami, tak wiec ile waza felgi 166m z oponami a ile 167m z oponami jesli ktos wie
m5e60 jak standardowe wyposazenie plus merino,logic7, navi professional(z ktorej sie nie da korzystac u nas),tv, pdc itd.
chce teraz kupic przedni dolny spojler oraz dyfuzor hartge, co do felg nie wiem czy zostawic takie czy jakis inny wzor ladnych 19 moze 167m , z Hartge dostalem info ze Classic 2 w wersji 19cali(8.5 x 19, 9.5 x 19) waza 102kg, ale to chyba razem z oponami, tak wiec ile waza felgi 166m z oponami a ile 167m z oponami jesli ktos wie
Re: m5e60
no jeszcze jakis filmik by sie przydal jak tam sie nowy wydech sprawuje. Pozatym co tu wiele gadac auto przepiekne. A kiedy nowe fele??? Pozdrawiam.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
dobrze postaram sie o jakas oprawe wizualno-dzwiekowa , powiem tyle , jest o wiele glosniejszy niz standardowy, moze przedobrzylemDino444 pisze:no jeszcze jakis filmik by sie przydal jak tam sie nowy wydech sprawuje. Pozatym co tu wiele gadac auto przepiekne. A kiedy nowe fele??? Pozdrawiam.

Co do felg to na razie odpuscilem temat,moglem kupic zestaw Hartge 20tki do kompletu ale sa ciezsze niz standardowe,zreszta w butach 166M ladnie sie kompunuje ubranko Hartge
A pisze:Co do felg to na razie odpuscilem temat,moglem kupic zestaw Hartge 20tki do kompletu ale sa ciezsze niz standardowe,zreszta w butach 166M ladnie sie kompunuje ubranko Hartge
No chyba 20-stki to i tak nie na nasze polskie rozdrorza

No i na filmik czekam z niecierpliwoscia! Pozdrawiam.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
coraz bardziej krytycznie podchodze do tego wydechu , im wiecej przejedziesz tym bardziej wkurwia, to ze jest glosny na zewnatrz to mi nie przeszkadza, ale zauwazylem kilka rzeczy , powyzej 3 tys obrotow ja go w ogole nie slysze, slychac tylko silnik tak jak w standardzie , a ponizej 3 tys. obrotow slyszysz pomruk basowy fajnie ok ,ale przy ruszaniu kabina auta wpada w rezonans to akurat nie jest przyjemne,przy zwyklej jezdzie 110-120 na trasie tez to czuc, system audio stracil, kiepsko go slychac. Sprubuje cos wywalic , a jak nic nie da to zakladam spoworotem standardowo ,trudno sie mowiDino444 pisze:A pisze:Co do felg to na razie odpuscilem temat,moglem kupic zestaw Hartge 20tki do kompletu ale sa ciezsze niz standardowe,zreszta w butach 166M ladnie sie kompunuje ubranko Hartge
No chyba 20-stki to i tak nie na nasze polskie rozdrorza![]()
No i na filmik czekam z niecierpliwoscia! Pozdrawiam.
a moze chcesz sprzedac wydech tanio? byłbym chetny.